The Completion Process

Tillåter dig att se kärnan av din nuvarande smärta och frigöra den.Alla önskar vi att jorden var en plattform för harmoni och njutning. Verkligheten är dock att även om vi har harmoni och njutning så finns också konflikt och lidande. Alla har vi fått vår beskärda del i olika form och styrka av fysisk och psykisk lidande. Det vi många gånger har svårt att förstå är hur specifika tillfällen från vår barndom kan vara grunden till de problem vi upplever idag, att roten till smärtan man känner faktiskt kommer från ett barndomstrauma.


The Completion Process är ett väldigt bra hjälpmedel för att komma åt detta trauma men också hjälpa dig att släppa taget om det.


Standard modellen för att ta hand om starka negativa känslor, är oftast att tänka tankar som är motsatsen till vad du känner eller göra saker för att inte behöva känna alls. Den här processen fungerar på ett helt annat sätt.

Den bjuder in de negativa känslorna att agera som en passage, för att du skall komma åt de delar av dig som du tappat kontakten med.

När du väljer att stanna i känslan, älska och acceptera dig i den, så försvinner smärtan.


Många gånger är vi jätterädda för att gå in i känslan, då den känslomässigt sätt, är förenad med livsfara men det är faktiskt som att tända lampan i ett mörkt rum när vi är mörkrädda.


Den här processen är en inkännande visualisering-känna-uppleva-metod som kan avslöja negativa mönster samt bli medveten om roten till dessa mönster.

Några steg som vanligen ingår i processen är:

  • Skapa ett Safe Haven (En visualiserad trygg plats att kunna gå till)
  • Shadow work (Upptäck vad du inte vet att du inte vet)
  • Interaktion med ditt inre barn
  • Visualiserad resa i ditt inre, (bli medveten om minnen som påverkar dig negativt)
  • Processa negativa minnen


                  Välkommen till ett medvetet liv!