The Completion Process


Alla önskar vi att jorden var en plattform för harmoni och njutning. Verkligheten är dock att även om vi har harmoni och njutning så finns också konflikt och lidande. Alla har vi fått vår beskärda del i olika form och styrka av fysisk och psykisk lidande. Det vi många gånger har svårt att förstå är hur specifika tillfällen från vår barndom kan vara grunden till de problem vi upplever idag, att roten till smärtan man känner faktiskt kommer från ett barndomstrauma.


The Completion Process är ett väldigt bra hjälpmedel för att komma åt detta trauma men också hjälpa dig att släppa taget om det.


Standard modellen för att ta hand om starka negativa känslor, är oftast att tänka tankar som är motsatsen till vad du känner eller göra saker för att inte behöva känna alls. Den här processen fungerar på ett helt annat sätt.

Den bjuder in de negativa känslorna att agera som en passage, för att du skall komma åt de delar av dig som du tappat kontakten med.

När du väljer att stanna i känslan, älska och acceptera dig i den, så försvinner smärtan.


Många gånger är vi jätterädda för att gå in i känslan, då den känslomässigt sätt, är förenad med livsfara men det är faktiskt som att tända lampan i ett mörkt rum när vi är mörkrädda.


Den här processen är en inkännande visualisering-känna-uppleva-metod som kan avslöja negativa mönster samt bli medveten om roten till dessa mönster.

Några steg som vanligen ingår i processen är:


  • Skapa ett Safe Haven (En visualiserad trygg plats att kunna gå till)
  • Shadow work (Upptäck vad du inte vet att du inte vet)
  • Interaktion med ditt inre barn
  • Visualiserad resa i ditt inre, (bli medveten om minnen som påverkar dig negativt)
  • Processa negativa minnen


Välkommen till ditt medvetet liv!

Unlimited Body

Din Naturliga Väg till Obegränsad Hälsa!


En Radikal tanke: Du har just nu allt du behöver för ett friskare liv!


En till ännu mer Radikal tanke: Att bli Frisk är Lätt


Om det nu är så, varför fortsätter samhället att spendera miljon belopp på att hela tiden hitta nya sätt att bli friskare på? Vi provar konventionell medicinsk teknologi och modern medicin, gurus, örter, cleansing, vegetarian, vegan, ritualer och böner och när allt är sagt och gjort, känner vi oss bättre ett tag, men vi fortsätter att söka.


Man börjar undra, är det så här det ska vara, att man alltid ska kämpa för sin hälsa, får jag någonsin bara leva och njuta av livet?

”Unlimited Body är unik för sitt sätt att se på Healing”, säger Rantzén. Unlimited Body är baserat på tron att man blir frisk fortare och permanent när vi slutar att försöka att skapa läkning och istället låter cellerna sköta det hela själv. För det allra mesta tror vi att vi måste göra något för att bli frisk t.ex. ta prover, ställa en diagnos, ta fram en behandlings plan, skicka energier eller använda annan utvärtes behandling. Även om Unlimited Body är väldigt diskret så skapas en förändring. Unlimited Body terapeuten använder sig av ”Safe Touch”, sin kunskap om Kropps språk och ett antal andra tekniker som ingår i Unlimited Body, därmed kan du bevittna en naturlig läknings process.

Terry Egli Davis, holistisk terapeut som har gått många kurser med Rantzén säger; ”Detta är en enkel, kraftfull och elegant healing variant. Det är sunt förnuft och det allra senaste. Det är den första healing metod jag hittat som är så effektiv, lätt att använda, så praktisk och ingen kan kalla sig för guru”.


Kropps språket

Rantzén anser att kroppen har ett eget språk. Vetskapen om detta språk gör att vi kan medverka i kroppens medfödda strävan mot hälsa. De flesta av oss går genom livet helt omedvetna om den enorma mängd information våra fysiska kroppar lagrar. Vi ser för det mesta våra kroppar som något irriterande eller något som måste ”fixas”. Om vi verkligen tittar, så kanske vi ser att käken är sned, ena axeln är högre än den andra, en fot pekar åt ett annat håll än den andra. Argumenten för det är att det alltid varit så och kommer alltid att vara så eller bli värre. Eller hur? Den här typen av tänkande relaterar till varför vi tror att förändringar inte kan hända av sig själv, även om vi ser förändringar varje dag.

Om vi tittar närmare så ser vi att kroppen skriker ut information. ”Kroppen är så exakt i sin kommunikation så det är riktigt lätt att förstå” säger Rantzén. ”Om du har kalla fötter, så är du förmodligen rädd. Har du urinvägsproblem, kanske du är förb… Har du ryggproblem, så håller du dig tillbaka. Hudproblem indikerar att någon eller något är väldigt irriterande. Nackproblem visar att du inte vill se alla vägar. Axelproblem kommer från att du bär upp för mycket. Fotproblem indikerar en oförmåga att förstå, osv. Allt eftersom du tar tag i dessa problem så är det inte bara din kropp som blir friskare utan hela ditt liv blir lättare. Så om du frigör dig från ryggproblem, så kommer du att kunna gå framåt och mer framgångsrik. Om du löser upp stela leder så blir du mindre tjurig och mer flexibel igen. Folk frågar mig ofta om jag kan läsa andras tankar, eftersom att jag förstår folk så väl, men det kan jag inte. Jag har lärt mig läsa kroppsspråket och det kan vem som helst göra. Det är vad vi lär ut i kroppsspråks kursen.

Hur Unlimited Body kom till

Rantzén berättar: ”Jag har alltid varit nyfiken på vad livet egentligen handlar om och vad riktig healing är.” Med detta som drivkraft har han sökt bland många vanliga och ovanliga områden. Hans utforskning av den Tibetanska Buddismen gav honom en känsla av djupet som behövs för permanent healing. Detta är vad många ser som fysisk odödlighet. En man, som också haft stort inflytande på Rantzén är, Dr. Don Mc Farland, Kiropraktikern som skapade Body Harmony från mer än 60 olika alternativ discipliner. Han hade sin första upplevelse om hur kroppen har sin egen önskade väg till hälsa på Axelssons i Stockholm. ”När jag började studera kraften av de olika healing teknikerna var jag såld, berättar Rantzén. ”Jag upplevde genast djupgående fysiska förändringar och min kroniskt dåliga rygg försvann.” Han var helt fasinerad av upptäckten att han nu var mer medveten om sina känslor på ett helt annat sätt än tidigare. ”Jag grät i 3 år” Han insåg också att rädslan för att prata inför folk och höjd skräcken försvunnit, helt utan ansträngning. ”Nyckeln var att min kropp är till 100% accepterad och Okej, det gjorde att jag kände mig så trygg att jag bara öppnade upp”.

Gripen av sin förändring, hängav sig Rantzén i att lära sig mera, han deltog i kurser, jobbade med klienter och slutligen 1989 började han undervisa. ”Under åren jag arbetat med detta så lärde jag mig även mycket av mina elever och klienter. Jag såg många intresserande element i mina healing kurser såväl som mina privata behandlingar, vilka jag utvecklade och slog ihop till ett enkelt och djupgående healing system. Detta ledde mig senare till att sätta ihop en unik läroplan som kallas Unlimited Body.”

Med Unlimited Body vill Rantzén få alla att inse hur kraftfulla vi är. Med detta i åtanke skapade han ”The power of your Unlimited Body”, en helgkurs för personlig utveckling och healing där människor får en första upplevelse.

Människor som vill ha en full upplevelse kan medverka i ”Your Six Gifts to Successful Healing” helgkurs serien där varje ”Gåva” studeras i detalj. Tusentals människor i USA och Europa har blivit tränad av Rantzén. De rekommenderas alltid att först gå ”Safe touch” Den första ”gåvan”.

Där man får lära sig att ”ju mindre man gör, ju mer blir gjort”. Denna paradox skapar mer än bara lite mental gymnastik för eleverna. Den utmanar sanningar som de accepterat utan att

ifrågasätta sen barnsben. ”Safe touch” är en hand-på-läggnings teknik som består av att tillåta vävnader att röra sig som de vill, vilket leder till tillit. Detta i sin tur leder till Naturlig healing i de andra helgkurserna av ”Your six Gifts to Successful Healing” får man lära sig om Kroppsspråket,

Kraften av att inte göra något.

Det är utan tvekan en alkemi som uppstår när någon är närvarande när vi känner och uttrycker oss själva. Rantzén ger oss ett exempel som många människor kanske kan relatera till: ”Du är upprörd och ska till att skiljas. Du ringer en vän och börjar berätta hur du känner dig. Då säger din vän: Ja, jag förstår precis hur du känner, så här kan du göra för att ta itu med de… I och med detta så har den naturliga healing proceduren hindrats. Om din vän bara hade lyssnat utan att svara så hade healingen kunnat fortsätta. Om du bara hade fått uttrycka alla dessa känslor, utan att bli avbruten, fått chansen att säga ”Jag känner så här”! Så skulle det ha känts bättre och du skulle ha fått släppa taget på detta trauma. Healingen händer i själva yppandet.”

Det är formligen samma sak med ”Safe touch”. För att vävnader ska läka behöver vi inspirera dem och sen gå ur vägen och låta dem berätta sina egna historier.


Problemet sitter i vävnaderna

Rantzén jämför traumatiserade vävnader med ”gummiband”. Om det är utsträckt, så dras det av sig självt in till det avspända läget. En normal, avslappnad vävnad representerar frihet medan en vävnad som är spänd representerar ett minne som vävnaden försöker undvika. Vanligtvis försöker vi sträcka gummibandet så att det passar in i någon form av ide, om hur livet ska levas, vilket alltid skapar en dragning tillbaka mot det avslappnade läget. En enorm förändring kan ske när kroppen känner att den är i en trygg och icke dömande omgivning som tillåter alla upplevelser.

”Unlimited Body tillåter gummibanden att själva återgå till deras avspända läge. Det är vad den verkligen vill göra. Folk lägger sig ofta, helt spontant, till med en kroppshållning som deras kroppar kommer ihåg från en olycka eller trauma. När vävnaden, som man får lära sig i ”Naturlig yoga” kursen, tillåts dra ihop sig så långt den vill så släpper den taget om minnet.” förklarar Rantzén. ”Ibland när vävnader kan röra sig som de vill kommer minnen tillbaka, bilder eller känslor och ibland inte. Det viktiga är att symtomen är borta. När kroppen är fri att röra sig igen då ändras kroppshållningen, vilket också ändrar folks liv. Man börjar göra saker som man vill göra istället för att skjuta upp det. Säger nej till saker man inte vill göra. Folks mod kommer tillbaka och andra förverkligar sina mål och drömmar”.

Terry Egli Davis, är mycket tacksam över att han valde att gå ”Your six gifts of successful Healing” trots hans motstånd till den första kursen, vilket visade sig som en plötslig influensa. Terry ser på det så här: ”När helst du ska göra någon form av healingarbete och du börjar känna symtom eller motstånd - t.ex. punktering, du blir sjuk, du får främmande, vad det än må vara - för mig är det bara ett sätt att få reda på om jag verkligen är seriös och vill göra förändringar i mitt liv, eller ska jag använda denna ursäkt för att undvika det igen? Rantzén berättar, ”Varje gång vi håller på att lära oss något nytt och faktiskt ska få en förändring i våra liv, så försöker gamla vanor att stoppa denna utveckling och få oss att stanna i det familjära, istället för att ha allt, är det lätt att stanna kvar i ett medelmåttigt liv”. Ofta reagerar vi likadant till fysiska åkommor, vi tror att pirrningar i kroppen och temperatur förändringar osv. är något vi måste göra oss av med istället för att förstå att det är tecken på mer hälsa och liv i kroppen. I kurserna får man via processen av att lära sig hur man expanderar sitt välmående också lära sig hur man kommer åt djupa missförstånd. När sanningen är tydlig kommer ofta utbrott av lycka och/eller tårar. Kurserna skapar en bra stämning för verklig förändring.


Healingbehandling

Under en ”safe touch” bytes behandling, ligger halva gruppen av elever ner, med ansiktet upp, och skorna av på behandlingsbänken, medan den andra halvan följer instruktionerna till en övning. De kan t.ex. vara att försiktigt lägga händerna på sin partners kropp där du har sett att det rörs mindre än på resten av kroppen och sen bara följa vävnadernas naturliga gång (vad det betyder förklaras på kursen). ”Safe touch” är ofta så lätt att det inte känns. För alla som tror att "Vill man ha något så får man kämpa för det" är Unlimited Body verkligen en utmaning Frågan, Hur kan något som ser så enkelt ut göra något nytta och ändra folks liv? Det är här, som man kan se magin komma in! Snart ropar en student "Min arm pirrar”! Det känns som att den vill röra på sig!" Många gånger rör sig kroppen, spontant, ryckande som i en dans utan medvetna rörelser eller hjälp. En student kanske gråter medan en annan släpper ut ilska. En ung man skrattar glatt! "Åh" mumlar en annan, hon påminns om en episod från sin barndom. "Jag hade glömt bort det där",. Under allt så sprider sig ett mummel av vänlig uppmuntran. En vanlig upplevelse är att man känner en tillåtelse att känna det man känner, en bekräftelse av vad Rantzén hänvisar till som deras livaktighet.


Cheryl Crawford, en sjuksköterska i Amerika och massage terapeut som nyligen avslutade ”Six gifts to successful healing” kursen, tar ett djupt andetag när hon blir frågad om hur detta arbete påverkat hennes liv. ”Detta arbete bekräftar min tro på att ovillkorlig kärlek måste börja med att man älskar sig själv ovillkorligen. När jag gjorde det kändes det som att jag kunde börja älska andra ovillkorligen och sluta att vara så kontrollerande eller känna mig ansvarig för andra. ”Under de 6 månaderna av behandlingar från lärare och kompis studenter, lyckades Crawford frigöra en spännings smärta i bröst korgen. Crawford använder numera ofta ”safe touch” i sina massagebehandlingar, vilket skapar kommentarer som ”Vad du än gjorde så känns det mycket bättre nu.” ”Det är inte bara ett sätt att få bort dagens smärta på,” säger hon. ”utan ett sätt att leva. Man kan inte tvinga fram en förändring. I stället tar Unlimited Body fram kärnan av all kunskap som du alltid haft.”


Hur kan man förbättra något som redan är perfekt?

Rantzéns filosofi är att vi är alla redan perfekta. Men, ”nästan ingen tror det”, påpekar han. Healing är svårt på grund av att det inte går att ”göra” healing. Våra problem börjar med något vi inte tycker om eller vill ha, vilket skapar en stressig situation. Detta är en mental process som pekar att vår tankeverksamhet är orsaken från första början. Det är här vi hamnar i problem. Vi försöker använda tankeverksamheten till att rätta till problemen med en himla massa olika tekniker. Dessa tekniker, även om de ofta är vetenskapligt beprövade, missar ofta poängen. Eftersom tankeverksamheten är orsaken till problemet så funkar det inte när vi använder olika tekniker för att få permanent healing. De bästa teknikerna kan ge oss är en tillfällig förbättring. Dessutom som alltid med vetenskap kommer snart någon annan och bevisar motsatsen. Detta är vår evolution. Som vanliga människor blir vi osäkra på vad vi ska tro på. Tyvärr så köper vi för det mesta det värsta och dyraste scenariot och fryser det till att bli vår verklighet istället för att få en andra utlåtelse eller läser den andra ”forskningen”. Riktig healing händer när vi går tillbaka till vår ursprungliga hälsa!


Måste man tro på detta för att Unlimited Body ska fungera? Nej! Vi får lära oss att jobba med alla typer av människor. Vill du förbättra ditt liv genom att jobba med din fysiska kropp då gör vi det. Vill du förbättra ditt liv genom att jobba med känslor, då gör vi det och vill du jobba med tidigare liv så gör vi det. Vi jobbar med klienternas upplevelser, vilket är klientens verklighet i det ögonblicket. Din upplevelse just nu ärdin dörr till din hälsa.Om du tror att du inte kan bli friskare, då tittar vi närmare på det först, vi tar reda på vad det betyder för dig och din hälsa. Vi ser om det finns ett annat sätt du kan se på din situation. Om du vill ha en permanent hälsa måste du lära dig att förstå dig själv och hur de olika delarna av dig fungerar tillsammans och är beroende av varandra. Dina känslor, din fysiska kropp och din själ är alla viktiga ingredienser för din hälsa. Han berättar om en ung kvinna som blivit plågad av svår ryggvärk i 8 år. Hon genomgick operation, fick ha stöd korset, vilket var hennes enda källa för smärtlindring. Under hennes första behandling, kunde hon inte bara slappna av för första gången på flera år utan hon insåg också hur arg hon var på sin mor. Hennes mor är en underbar människa, berättar Rantzén, "men vad dottern upplevde, var att hon bara tyckte om att prata om sjukdomar. Varje gång hon pratade med modern på telefon och konversationen övergick till sjukdom blev hon arg, men hon sa det aldrig till modern.” Klienten kunde känna hur smärtan lämnade hennes kropp när hon tänkte sig att hon berättade för modern hur hon kände, och kom tillbaka när hon kände att hon inte kunde. ”När hon lämnade så vägrade hon att ta med sig korsetten.”


Alla problem kan bli lösta

När en Unlimited Body terapeut säger Unlimited Body, så menar de Unlimited, som i obegränsat! Det är inte utan för gränsen av möjligheter för en Unlimited Body terapeut att vilka problem som helst kan lösas. Ärr och smärta kan försvinna, vävnader kan bli som på nytt född och liv som föryngrat. Det finns inga begränsningar.


Känn din kropp

”Det största problemet är omedvetenhet” fortsätter Rantzén. ”Folk vet inte hur deras kroppar verkligen fungerar eller att vad de gör med sin kropp påverkar deras framgång, deras förhållanden och deras lycka. Den största missuppfattningen folk har om sina kroppar är att det är naturligt att kroppen försämras allt eftersom. Detta är inte sant. Det är när vi blir fördomsfulla, vi försämrar oss själva.

Brian Wellenstein från Omaha, som nyligen avlutade sin andra omgång av serien ”Your six gifts” minns, ”Jag hade en man som kom in med en stel och värkande axel. Det hade kommit från ingenstans. Han gick först till läkare som inte kunde göra så mycket förutom att operera och det ville han undvika. Jag började jobba på honom med Unlimited Body, med en hand under axeln och en ovanpå. Från det gick vi över till en teknik som heter ”naturlig yoga” som verkade vara väldigt bra för honom, han berättade att han kände att det pirrande i armen och att det kändes som att axelleden flöt omkring i ledkapseln. Han kände också en massa pulsering i själva leden. Först tyckte han att allt detta kändes väldigt läskigt men när det var dags att lämna hade smärtan minskat kraftigt och han kände sig mycket nöjd. Han återvände två gånger till och efter den tredje gången var smärtan helt borta. Han sa att han kände hur axel låg rätt och hur han kunde röra på den så mycket mer”.

Kristina, bestämde sig för att gå ”Your six gifts to successful healing”, efter en behandling med Rantzén, som hon var väldigt nöjd med. ”Jag led av anorexia och kronisk trötthet,” berättar hon. ”Inom några månader med Unlimited Body behandlingar förbättrades jag mer än jag gjort på 7 år med mediciner och sjukhus vistelser. Jag återfick min energi och min livslust.” När Kristina kom till den första helgkursen, var hon klädd i keps som var ner dragen över hennes ansikte och hon bar för stora kläder, i ett försök att gömma sig själv. Sex månader senare, medan healingen alltjämt pågår, är hon full av liv och livsglädje. ”Unlimited Body har inte förändrat mig, utan hjälpt mig att komma i kontakt med visheten och gudomligheten som alltid funnits i mig, berättar Kristina. Detta har varit en ovärderlig gåva för min kropp, tanke och själ.”


Evolution

”Jag tror att just nu är många människor är redo för att bli fulländade,” säger Rantzén. Han nämner Deepak Chopra, En kurs i mirakel, Celesine Profetian och Konversationer med Gud för att bara ta några exempel av de filosofier som bygger på ”Obegränsad verklighet”. ”De använder sig av samma filosofi som vi gör med Unlimited Body. Vi använder även filosofin på en handpåläggningscellvävnads nivå”, berättar Arne. ”Fixeringen vid mat, dieter, motion och andra tillägg är så vanligt i vår kultur att för många människor är det en viktig omväg att gå, säger Rantzén, men till slut så lär vi oss att detta inte är vägen att gå för bestående hälsa. Värsta scenariot är att det blir en ond cirkel som aldrig tar slut!” ”Själv har jag mest ätit hamburgare och cornflakes i flera år nu. Om min diet var källan för min hälsa skulle jag vara död tio gånger om! Jag är väldigt frisk! Om människor äter en hälsosam kost på grund av att de tror att de har ett inbyggt fel i kroppen, då har de satt sig själv i den onda cirkeln om att alltid måsta lita till de senaste nyheterna om vad som är bra för deras hälsa,” säger Rantzén. Meningen med våra kroppar är att vi ska njuta av och uttrycka vår gudomlighet, och att ha ett gudomligt säkerhets system som påminner oss om när vi har fördomar så att vi alltid kan komma tillbaka till vårt gudomliga jag. ”Jag tror att det är dags för denna typ av arbete nu. Folk har börjat inse att himlen kan vara här på jorden.


Healing i paradiset

Rantzén minns en mirakulös healing som tog plats i ”Paradiset”! Han var på en semester ort på Grekland och höll kurs på en konferens där flera hundra människor från många olika länder deltog. ”En kväll nära midnatt, gick jag in i ett rum där många av deltagarna brukade tillbringa mycket av sin lediga tid. Denna kväll var det annorlunda. Cirka 200 pers sprang omkring som yra höns för att försöka hitta hjälp till en av deltagarna som låg på en soffa med ett av benen upphöjt och fotleden inlindad i is. Han hade ramlat ner för en trappa. Man berättade att det hörts ett knak och man var övertygad om att fotleden var bruten. Han hade en enorm smärta. Jag tillfrågades om jag kunde göra något för honom medan de försökte komma i kontakt med ett sjukhus. Jag kände mig säker på Unlimited Body och visste att något skulle jag kunna göra. Det första jag gjorde var att skicka ut de flesta människorna och tog bort de mesta av isen. Fotleden var ordentligt svullen. Jag lade min händer runt fotleden för att använda ”safe touch”. Till min och andras glädje gick svullnaden ner och smärtan försvann näst intill direkt. Jag fortsatte att jobba på honom i ca 1 timme. Vid det här laget kunde han gå utan någon som helst smärta. Nästa morgon när han gick in i konferens rummet, ställde sig de 200 pers som varit med under kvällen, upp och applåderade. De var helt säkra på att han brutit fotleden och inte skulle deltaga i konferensen mera.” berättar Rantzén, ”Jag har sett så många underbara exempel som detta att jag inte kan hålla reda på de längre. Det är så givande att se healing. Dessa klienter påminner mig om hur tacksam jag är att få jobba med en så grundlig och djupgående form av healing.”


Karen Carroll, jobbade med alternativ medicin och hade utbildning inom olika terapier som Reiki, Biofeedback, Craniosacrial terapi och stress hantering när hon upptäckte ”den saknade pusselbiten” i Unlimited Body. ”Jag skulle vilja påstå att detta är det som varit mest förändrande i mitt liv. Pusselbitarna föll helt enkelt på plats,” berättar hon. ”Det var som att komma hem för mig.” ”För de som är intresserade av att prova en behandling, är det att rekommendera att man tror på mirakel och är beredd att acceptera dem,” tycker Karen. När hon berättat en av sina historier förstår ni varför. Karen blev kallad att jobba med en 2-årig flicka med ryggradsinflammation, hon låg på sjukhus på en intensiv klinik. ”Jag hade aldrig sett något liknande, och till att börja med så blev jag ledsen för att jag tyckte så synd om henne. Hennes njurar hade lagt av och hon var helt uppsvullen. Hon var medvetslös, tungt medicinerad och låg för maskiner som höll henne vid liv och under uppsikt.” I Unlimited Body språk, hennes spirituella kropp hade separerats från hennes fysiska kropp. ”Fysiskt, kändes hennes kropp död när jag rörde vid henne. När jag började med flickans högra fot, vilket var ifrån hon hade fått en infektion av en intravenös slang, ”berättar Karen,” kände jag att hennes spirituella kropp kom tillbaka. Jag gav stöd till hennes högra ben, precis som vi lärt oss i kursen, och hennes kropp började svara med små rörelser fast hon var medvetslös. Hennes föräldrar var med och de studerade hela tiden hjärtmonitorn, vilken började visa en lägre pulshastighet. De var mycket glada över detta då pulsen hade legat väldigt hög ett längre tag.” Flickans far kontaktade Karen flera veckor senare och berättade att hon hade börjat tillfriskna och tillfrisknat fort efter behandlingen. ”Flickan är i dag hemma och helt frisk.” Det var inga skador på njurarna eller hjärnan som man var rädd att det skulle bli.

Karen pratar nog för många Unlimited Body terapeuter när hon säger, ”Jag är helt fascinerad. Detta har förändrat min förståelse av hur det är att vara människa fullständigt. Varje gång jag rör vid någon med mina ord, mina ögon eller fysiskt, det är som att dansa med universum. Det är Unlimited Body.”


Att healing är naturligt och lätt, verkar väl inte så radikalt nu?