Nöjda Kunder

Tack Eleonor! Du är proffsig; noggrann, lyssnande, säger kloka saker som fäster. Du har en neutral hållning, med värme och allvar, glimt i ögat. Du är oxå kärleksfull. Skön behandling och upplyftande för att du stryker under att mina behov och önskningar är viktiga, värdefulla och rimliga. Du lotsar mig att titta på det svåra ”bakom ridån” samtidigt som du håller om mig rent fysiskt med en hand på ryggen och en på magen. Stöd för att orka se det svåra med full acceptance . En vän i kris skulle jag med varm hand skicka till dig

Tack igen !🙋‍♂️🙏💖💖

Kalle


Eleonor är bäst! Hon får en alltid att se saker på nytt sätt så man kan komma vidare i livet. Situationer eller gamla mönster som känns omöjliga att läka kommer hon alltid till botten med, och det är genuin läkning och hälsa. Sen jag började hos Eleonor har mitt liv bara blivit bättre (även om läkning kan vara omtumlande ;) och jag hade inte varit där jag är idag om det inte vore för hennes vägledning och visdom. Alltid givande. ❤️

/Lina K


Min completion process session tillsammans med Eleonor var så fin och läkande. Direkt efter sessionen kände jag mig annorlunda och lättare och efter några dagar märkte jag stor positiv skillnad överlag i mitt liv. Rekommenderar verkligen att träffa Eleonor om man känner sig vilsen eller sitter fast nånstans i livet. Hon kan hitta vad det är som blockerar en att komma vidare och vrida om nyckeln lite för förbättring ❤️

/Kimberly Dimander


Eleonor har haft en otrolig förmåga att sätta i ett sammanhang sånt som jag redan trodde att jag visste. Plötsligt har jag insett, att jag inte ALLS förstått saker som jag förut trodde att jag hade förstått. Efter många, många YouTube-videos och böcker och olika terapiformer har jag ändå förmodat att jag haft en viss koll. Men Eleonor har lyckats säga rätt saker vid rätt tillfällen, och vips gett tidigare urvattnade ord en helt ny mening.

Med detta har nya insikter droppat in likt ett kraftigt hagelregn. Nu känns det som att gamla invanda tankemönster dras upp med rötterna. Exakt vad som kommer att växa i dess ställe går än så länge inte att svara på, men äntligen börjar det kännas som att mina problem kanske inte ÄR så olösliga trots allt. Det FINNS ett vettigt sätt att hantera dem på.

Och ibland måste jag faktiskt stanna upp i allt det nya och förundras ett slag över att det var just Eleonor som hjälpte mig att hitta ända hit. Helt otroligt.

/Maria Solfelt


Eleonor har en förbehållslös och inkännande närvaro som skapar trygghet att gå in i de delar inombords som tryckts undan, för att läka gamla sår. Hon har en förmåga att mjukt guida denna läkningsprocess i ett naturligt flöde.

Min session, en kombination av Completion Process och Unlimited Body Harmony, var perfekt för mig då hennes terapeutiska beröring och rörelse hjälpte mig att frigöra blockerad energi som fastnat i kroppen. Det gjorde att jag kunde gå djupare in i min inre process, och även förstå mina egna fysiologiska-energetiska mönster bättre. Jag rekommenderar Eleonor varmt till alla som söker djup läkning från trauma både fysiskt och emotionellt.

/Sandra E


Otroligt proffsigt bemötande hela vägen! Fin och mysig lokal, levande ljus, fräscht, skön bänk och bra med ett kort samtal före behandlingen. Och sen själva behandlingen var bland det absolut bästa jag varit med om i hela mitt liv och då har jag ändå gått i uppåt 100 olika behandlingar under 25 års tid. Eleonore har en djup begåvning i det hon gör och en otrolig närvaro i hela sin person och i sina händer. Behandlingen gjorde underverk och jag gick därifrån som en ny person. Jag kan VARMT rekommendera Eleonor och hon får högsta betyg!

/Thor T


Mycket intressant och givande. Insåg saker och mönster som jag inte haft en aning om. Ska bli spännande att se om min ryggvärk försvinner, känner mig hoppfull.

Ps. Man bör vara osminkad 😂

/Isabell


Eleonor har en underbar egenskap som jag önskar alla skulle få uppleva.

Hon har förmågan att ställa de rätta frågorna och samtidigt läsa av kroppens energin för att nå grunden till känslan man bär. Att sedan kunna få hjälp till rätt verktyg för att hantera känslor, stelhet och funderingar är guld värt. För ingen kan fixa mig utom jag själv och med den energi, kunskap och trygghet som Eleonor ger känns det som att gå på moln efter behandlingarna.

/Karolina Junel


Jag kan varmt rekommendera Eleonor! Hon är en varm och närvarande terapeut som använder sig mycket av sin intuition i arbetet. Hon är bra på att hålla space och skapa trygghet och med hjälp av hennes guidning får man djupdyka i känslorna vilket skapar djupgående transformation och läkning!

/Malin Grevillius

Priser

Prova på Samtal via telefon eller Skype

30 min

Kostnads-fritt 

Prova på behandling

30 min 

300 kr

Unlimited BodyHarmony 80 min

1100 kr

The Completion Process 120 min

1600 kr

The Completion Process 180 min

2350 kr

The Completion Process 240 min

3200 kr

Om mig

Jag är född och uppvuxen på en bondgård strax utanför Umeå, Västerbotten

Min resa började ganska tidigt då jag hade fysiska problem som skolios och eksem. Från början var de min mor som utforskade men så småningom tog jag över.


Jag provade behandlingar som kroppsbalansering, akupunktur, homopati, bachflower essence, akupressur, laserbehandlingar, Kranio Sakral terapi, frigörande andning och zonterapi. Jag utbildade mig i Kinesiologi, gick kurs i Reiki, Body Harmony, Body Sense och utbildade mig till Unlimited Body terapeut och Completion Process Certified Practitioner.


Jag har fördjupat mig i Louise L Hays "Du kan hela ditt liv", Brandon Bays "Resan", Michael Newtons "själarnas resa" samt Teal Swans YouTube videos och många av Sondra Rays böcker för att nämna några.


Tack vare denna resa, är jag sedan många år, inte bara fysiskt symptomfri, där min krokiga ryggrad har blivit helt rak och mitt eksem har försvunnit, utan som sidoeffekt av allt detta har jag också blivit en mycket gladare, starkare och tryggare människa i mig själv.   ❤️